translogosmall

Medarbetare

Anna Fucik leg vet

Anna Fucik
Leg  vet, VD

Anna Fucik tog sin veterinärexamen på Ultuna 2001. Hon startade "Veterinären i Stallarholmen" 2009 och har arbetat här på heltid sedan dess.Hon har innan dess  arbetat på Regiondjursjukhuset Strömsholm med dess omgivande kliniker, samt på Strängnäs Djurklinik och Distriktsveterinärerna i Eskilstuna och Strängnäs. Anna har under flera år varit ledamot i styrelsen för Sveriges Veterinärmedicinska Sällskaps Smådjurssektion.
Allmän veterinärmedicinsk bredd, utbildning och vidareutveckling är två viktiga inslag i Annas yrkesliv och Anna ser därför till att ständigt gå på vidareutbildningar inom ett stort antal områden för att tillhandahålla en bred uppdaterad kunskapsnivå för våra patienter. Under 2018 satsar hon extra på att utveckla vår tandavdelning.


 

Elin Lindell leg vet


Elin Lindell
Leg vet

Elin har precis förstärkt vårt team och ni möter henne på måndagar och tisdagar på kliniken. Elin tog veterinärexamen 2007 och har tidigare arbetat på Hässelby djurklinik, Djursjukhuset Albano samt Animalen i Södertälje.

Elins speciella intresseområden är ögonsjukdomar, internmedicin och ultraljud.

Angela Blomqvist, leg djursjukskötare

Angela Blomqvist-Larsson
Leg djursjukskötare

Angela har jobbat hos oss sedan sommaren 2015.
Hon komm då från Södra Djursjukhuset där hon under de sista 4 åren specialiserade sig på tandvård och narkoser. Innan dess var hon ett välbekant ansikte på Animalen i Södertälje där hon arbetade som  narkosansvarig i 11 år.
Vi är glada och tacksamma att få ta del av hennes stora erfarenhet här i lilla Stallarholmen
Fritiden ägnar Angela åt familjen, hunden Busy och westernridning

Frida Rangbäck leg djursjukskötare

Frida Rangbäck
Leg djursjukskötare

Frida som är en inbiten Stallarholmsbo har tidigare arbetat på Södra Djursjukhuset, men sedan 2014 är vi stolta och glada att få ha henne hos oss. Frida är legitimerad djursjukvårdare sedan 2009. Hon har gedigen erfarenhet från vårdavdelning och operation. Frida har också ett brinnande hönsintresse och god kunskap om dessa djur.

Fritiden ägnas åt familjen, hundarna, katterna och hönsen.