translogosmall

Medarbetare

Anna Fucik leg vet

Anna Fucik
Leg  vet, VD

Anna Fucik tog sin veterinärexamen på Ultuna 2001. Hon startade "Veterinären i Stallarholmen" 2009 och har arbetat här på heltid sedan dess.Hon har innan dess  arbetat på Regiondjursjukhuset Strömsholm med dess omgivande kliniker, samt på Strängnäs Djurklinik och Distriktsveterinärerna i Eskilstuna och Strängnäs. Anna har under flera år varit ledamot i styrelsen för Sveriges Veterinärmedicinska Sällskaps Smådjurssektion.
Allmän veterinärmedicinsk bredd, utbildning och vidareutveckling är två viktiga inslag i Annas yrkesliv och Anna ser därför till att ständigt gå på vidareutbildningar inom ett stort antal områden för att tillhandahålla en bred uppdaterad kunskapsnivå för våra patienter. En stor del av tiden ägnas åt klinikens tandpatienter och mer           komplicerade tandextraktioner. Under  2021 har hon också satsat mer på fortbildning i bilddiagnostik inom både  röntgen och ultraljud .


 

Angela Blomqvist, leg djursjukskötare

Angela Blomqvist-Larsson
Leg djursjukskötare

Angela är specialutbildad och har över 20 års erfarenhet av  narkos och tandvård.
Hos oss hittar ni henne allra oftast på operation och tandavdelningen där hon trivs som bäst. Hon brinner lite extra för våra kattpatienter. Angela har många järn i elden och utöver sitt jobb hos oss driver hon också Kattpensionatet i Hedlandet. 

Fritiden ägnar Angela åt familjen, hunden Busy och westernridning

Frida Rangbäck leg djursjukskötare

Frida Rangbäck
Leg djursjukskötare

Frida som är en inbiten Stallarholmsbo arbetar hos oss sedan 2014. Hon har tidigare arbetat på Södra Djursjukhuset. Frida är legitimerad djursjukvårdare sedan 2009. Hon har gedigen erfarenhet från vårdavdelning och operation.  Frida är vidareutbildad i tandvård och tandröntgen. Frida är vår eldsjäl som brinner för både djur och kunder och hon har stenkoll på vart enda sällskapsdjur i hela Stallarholmen.Frida har också ett brinnande hönsintresse och god kunskap om dessa djur.

Fritiden ägnas åt familjen, hundarna, katterna och hönsen.

anette

Anette Bordier
Receptionist/ Djurvårdare nivå 2

Anette har jobbat hos oss i många år, men haft ett uppehåll under ett par år för sin andra karriär som samtalsterapeut. Anette möter du i receptionen och butiken. Anette har utöver sitt arbete hos oss och ett D9 förordnande, livslång erfarenhet av djur i alla dess former. Fritiden ägnar hon åt sina vänner, sin  häst Deseado och hunden Whisper.

 

anette

Maria Svärd Majgren
Receptionist/ Allt i allo

Maria lämnade sitt hundföretag i Solna för att komma och jobba hos oss. Hon har stor erfarenhet av djur och som småföretagare. Henne möter ni i reception och butik. Förrutom att ta emot er när ni kommer med era djur och få er att trivas kommer hon också satsa extra energi för att se till att vår butik är välfylld och uppdaterad med produkter ni vill ha.

När Maria inte är hos oss kan ni nästan garanterat hitta henne i skogen med labradoren Otis. 

 

Daniella Ottosson
Djurvårdare nivå 2

Daniella är  vårt nyaste tillskott på kliniken och har snabbtgjort sig oumbärlig. Daniella  började hos oss strax efter exsamen från  djurvårdarutbildningen men har också  hunnit med att jobba på hunddagis och som häst och hund Au-Pair i England. Daniella kan redan det mesta på kliniken och assisterar både vid undersökningar, provtagningar röntgen och tar emot i receptionen. Daniella är vidareutbildad i röntgenteknik. På fritiden älskar hon att baka och hänga med sin glada staffe Arrak.