translogosmall

DU KÄNNER VÄL TILL VÅR VETPLAN?

Sex planer- en skräddarsydd lösning för att du ska få full koll på ditt djurs hälsa.

VetPlan Bas vänder sig till dig med ett ungt friskt djur med specialerbjudande till  kattungar och hundvalpar.

VetPlan Plus riktar sig till dig som behöver följa ditt djurs välmående med blodprover. Passar perfekt till de flesta katter >10 år.

VetPlan Tand är vi extra stolta över och var först i Sverige med. Tandvård är kostsamt. Behöver ditt djur årlig genomgång av sin tandhälsa är det här planen för dig, spara upp till 44% per år!

Medan priserna på veterinärvård ökar har Vet Plans priser varit oförändrade sedan 2021 och vi kommer inte heller höja priserna under 2023 vilket gör Vet Plan ännu mer förmånligt för dig och ditt djur.

Teckna online så bjuder vi på första månadsavgiften!

Hos oss på Veterinären i Stallarholmen är friska djur och nöjda djurägare vårt primära fokus och vi har därför utvecklat VetPlan. VetPlan är ett paket av förebyggande vårdtjänster som syftar till att ditt djur ska må bra och till att förebygga riskerna för hälsoproblem. Med VetPlan får du dessutom en nära dialog med våra veterinärer och vår djurhälsopersonal. Ditt djur får också lära sig att göra regelbundna besök hos veterinären och lär känna oss och miljön.

Du får stora rabatter på såväl förebyggande vård som foder, tillbehör och tandvård.
VetPlan betalas via en fast månadskostnad.
Läs mer om våra erbjudanden genom att klicka på respektive bild ovan eller läs mer om Vetplan genom att klicka i menyn.

Vill du veta mer eller ha hjälp med att ansluta dig till Vetplan? Kontakta oss så hjälper vi dig.Tecknar du VetPlan Online bjuder vi på första månadsavgiften!

Här hittar du det finstilta: